Yoga

I yoga arbetar du med rörlighet, balans och styrka samtidigt som du ökar din kroppskännedom och sinnesnärvaro. Andning och koncentration är viktiga redskap när du utför yogapositioner på ett mjukt och följsamt sätt utifrån dina förutsättningar.

Yoga Basic

Här lär du dig de grundläggande yogaställningarna. Passar dig som inte har yogat tidigare eller vill träna i ett lugnt och skönt tempo. Passar även dig som rehabiliteras efter skada. Fokus ligger på individuell korrigering i övningarna så att du får bästa kvalitet på din träning. Passet avslutas med djupavslappning.

Yin Yoga

Yin yoga är en lugn och återhämtande yogaform som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Genom att balansera Yin (vila) och Yang (aktivitet) i livet kan vi öka vårt välbefinnande på alla plan.

Yoga Hatha

Passar dig som yogat tidigare. Här utvecklas de grundläggande yogaställningarna (asanas) och fler ställningar läggs till. Fokus ligger på individuell korrigering i övningarna så att du får bästa kvalitet på din träning. Passet avslutas med djupavslappning.

Soft Hatha & Yin

Klassen inleds med en mjuk Hatha Yoga som sedan övergår till Yin Yoga med lugna positioner och stretch. Klassen passar alla oavsett tidigare yogaerfarenhet.