Sjukgymnastik

MED ANLEDNING AV DET NYA CORONAVIRUSET
Om du har feber, hosta eller andningsbesvär och nyligen varit i ett land där smittspridning pågår eller haft kontakt med någon som har covid-19 ring 1177 för information om hur du ska söka vård. För att inte sprida en eventuell smitta vidare är det viktigt att du inte åker direkt till en vårdmottagning.
Läs mer om det nya coronaviruset på www.1177.se/Halland/nytt-coronavirus

Om vår sjukgymnastik

Till oss kan du söka med eller utan remiss och det spelar ingen roll vid vilken vårdenhet inom ramen för vårdval Halland som du är listad vid. Vi gör en bedömning av din besvär och rekommenderar en lämplig åtgärd.

Våra behandlingsmetoder inkluderar bland annat:

* Råd och strategier
* Stabilitetsträning, till exempel rehabpilates
* Mobilisering
* Akupunktur
* Laserbehandling
* Individuell träning
* McKenzie-behandling

Vi arbetar med alla former av skador, till exempel rygg- och nackvärk, höft- knä- och axelproblematik, fotledsskador, armbågssmärta, idrottsskador och huvudvärk.

Patientavgift:    100:-

Boka nybesök

Linda Olausson

Linda är legitimerad Sjukgymnast och STOTT-pilatesinstruktör. Driver Stabilisera wellness studio tillsamans med maken Gustav. Linda drivs av att stödja individens kroppsliga resa från en kanske smärtsam och obalanserad kropp, till en smärtfri kropp i balans.

Vi har avtal med Region Halland och hos oss gäller samma patientavgifter och regler för frikort som inom Region Hallands egen vård.