Lärare

Linda Olausson

Linda är legitimerad Fysioterapeut och STOTT-pilateslärare. Driver Stabilisera wellness studio tillsammans med maken Gustav. Linda drivs av att stödja individens kroppsliga resa från en kanske smärtsam och obalanserad kropp, till en smärtfri kropp i balans.

Helena Thilander

Helena är högskoleutbildad hälsopedagog, certifierad Yogalärare (RYS200) och har många års erfarenhet inom friskvård. För Helena är yogan en guide att leva sitt liv efter. Välmåendet börjar inifrån.

Pia Olsson

Pia är diplomerad i Hathayoga genom Yogabuddhi har även utbildat sig inom globalyoga. Pias yogaresa började i indien 2004. Det var kärlek vid första ögonkastet och hon kände direkt att yoga skulle bli en del av hennes liv. För Pia handlar yoga om att få kontakt med sig själv och att känna sig hel.

Gustav Olausson

Gustav är högskoleutbildad hälsopedagog på GIH i Stockholm, personlig tränare och yogalärare och driver Stabilisera wellness studio sedan 2006 tillsammans med hustrun Linda.

Sofia Marcus

Sofia började sin yogaresa hos oss på Stabilisera och utbildade sig 2020 till yogainstruktör. Yoga för Sofia handlar om rörlighet, hitta en inre balans och en inre styrka.

Desirée Lindqvist

Desirée är utbildad folkhälsovetare med en master i hälsa och livsstil. Hälsa för Desirée innebär att känna sig stark både fysiskt och mentalt, vilket träningen bidrar till. De senaste åren har Desirée framför allt ägnat sig åt pilates.

Malin Törnqvist

Malin har många års erfarenhet inom gruppträning. Hon sökte sig till Yin yoga och Pilates efter att ha fått sitt tredje barn då hon sökte mer stillhet och att hitta sin core. När Malin inte arbetar med klasser coachar hon människor i att hitta kärlek till sig själva.

Joanna Risne

Joanna började sin resa inom Pilates och Yoga på Stabilisera Wellness Studio. Hon älskar gruppträning och att träffa likasinnade människor. Joanna älskar att sprida positiv energi när hon instruerar vilket känns på hennes klasser.