Lärare

Linda Olausson

Linda är legitimerad Sjukgymnast och STOTT-pilateslärare. Driver Stabilisera wellness studio tillsammans med maken Gustav. Linda drivs av att stödja individens kroppsliga resa från en kanske smärtsam och obalanserad kropp, till en smärtfri kropp i balans.

Helena Thilander

Helena är högskoleutbildad hälsopedagog, certifierad Yogalärare (RYS200) och har många års erfarenhet inom friskvård. För Helena är yogan en guide att leva sitt liv efter. Välmåendet börjar inifrån.

Pia Olsson

Pia är diplomerad i Hathayoga genom Yogabuddhi har även utbildat sig inom globalyoga. Pias yogaresa började i indien 2004. Det var kärlek vid första ögonkastet och hon kände direkt att yoga skulle bli en del av hennes liv. För Pia handlar yoga om att få kontakt med sig själv och att känna sig hel.

Gustav Olausson

Gustav är högskoleutbildad hälsopedagog på GIH i Stockholm, personlig tränare och yogalärare och driver Stabilisera wellness studio sedan 2006 tillsammans med hustrun Linda.

Louise Nordin

För Louise har motion och rörelse alltid varit en livsviktig del av vardagen. Styrketräning och vandring får hennes hjärta att slå lite starkare. Louise har undervisat yoga i Stockholm, där hon senast kommer från.

Anna Mörlid

Anna är friskvårdskonsulent, kostrådgivare och utbildar sig just nu till personlig tränare.
Hon började sin instruktörsbana på spinningcykeln för över 20 år sedan och är även utbildad instruktör i Body Pump, Core och Box.