Kvitto

Så fort du gjort ett köp hos oss så kan du logga in i vårt bokningssystem och klicka på ”mina kvitton” och hämta ditt kvitto. Har du ett månadskort så skapas ett nytt kvitto varje månad.

Friskvårdsbidrag

En arbetsgivare kan erbjuda sina anställda motion och annan friskvård som friskvårdsbidrag. Den anställda kan själv betala aktiviteten och lämna in kvittot till arbetsgivaren för att få ersättning för sitt utlägg. Våra kvitton uppfyller skatteverkets krav för ett godkänt underlag för friskvårdsbidrag. Om din arbetsgivare eller friskvårdsportal kräver intyg utöver det av skatteverket godkända friskvårdsunderlaget kan detta beställas mot en extra kostnad via info@stabilisera.se.

Vissa arbetsgivare anlitar friskvårdsportaler för att administrera sina friskvårdsbidrag. Oavsett om din arbetsgivare administrerar friskvårdsbidragen själva eller via en friskvårdsportal genomför du alltid ditt köp direkt hos oss och lämnar in ditt kvitto som friskvårdsunderlag. Våra kvitton är digitala i original och kan därför skickas in digitalt till din arbetsgivare eller friskvårdsportal. Det går inte att göra köp eller betalningar till oss direkt via friskvårdsportalerna. Här nedan beskriver vi hur du skickar in dina kvitton som friskvårdsunderlag till de vanligaste friskvårdsportalerna men du ansvarar själv för att kontrollera vad som gäller i just ditt fall.

Epassi

Du registrerar ditt kvitto genom att logga in på www.epassi.se och klicka på ”Registrera ditt kvitto”. Kontakta din arbetsgivare om tjänsten för kvittoregistrering via Epassi inte är aktiv och fråga hur ditt friskvårdsunderlag ska administreras.

Benify

Logga in i förmånsportalen www.benify.se och sök på ”friskvårdskvitto” för att komma till kvittoregistreringen. Följ sedan instruktionerna som finns beskrivna för att registrera ditt kvitto.

Wellnet

Dessa instruktioner gäller för majoriteten av Wellnets företagskunder men det kan förekomma variationer. Logga in via www.wellnet.se, klicka på ”registrera ett utägg” längst ner till vänster och följ instruktionerna i artikeln.