Information om Coronaviruset

Vi följer noga utvecklingen gällande Coronaviruset (Covid-19) och förlitar oss på rekommendationer och restriktioner från Folkhälsomyndigheten, regeringen och Region Halland.

Nedan förmedlar vi våra uppmaningar till våra besökare och de åtgärder vi infört i nuläget. Vi förbereder oss på att eventuellt vidta fler åtgärder beroende på hur situationen utvecklas.

  • BESÖK OSS INTE OM DU ÄR SJUK
    Den viktigaste åtgärden är att du inte besöker oss om du är sjuk eller nyligen vistats i ett område med hög smittspridning. Vi ber även er med förkylningssymptom som hosta, nysningar och rinnande näsa att stanna hemma för att inte skapa oro. Detsamma gäller all personal.
  • FÖRBÄTTRAD HYGIEN I STUDION
    Rengör mattor och redskap med desinfektion och papperhandukar både före och efter användning. Ta gärna med egen matta om du har. Handsprit finns tillgänglig i studion och utsatta ytor rengörs med ytdesinfektion. Vi tar tills vidare bort all förtäring förutom te och vatten.
  • FÖRBÄTTRAD PERSONLIG HYGIEN
    Vi uppmanar er att tvätta händerna noga innan ni kommer till studion och direkt efter att ni besökt oss. Vi i personalen tvättar och spritar händerna kontinuerligt.

I övrigt hänvisar vi till informationen från Folkhälsomyndigheten och på 1177.se

Mvh

Linda, Gustav, Helena, Pia och Veronica.