Stabilisera Challenge 30 dagar

Stabilisera Challenge riktar sig till dig som vill ta tag i din hälsa både när det gäller träning och kost.

Vi träffas fyra lördagsmorgnar kl 09:30-11:00 för 30 minuter teori kring kost och hälsa samt 60 min funktionell styrketräning i mindre grupp. Inför starten får du fylla i ett frågeformulär så att vi kan anpassa både träning och kost utifrån dina förutsättningar.

Vid uppstarten får du recept och veckomenyer med ren och naturlig mat att följa under 30 dagar. Under de 30 dagarna har du fri tillgång till vårt gym och ett individuellt anpassat träningsprogram att följa samt support via mail. Vid sista tillfället ger vi dig råd och tips på hur du ska fortsätta din kickstartade resa mot en bättre hälsa.

Stabilisera Challenge är framtaget och leds av Gustav Olausson, hälsopedagog och Linda Olausson, sjukgymnast.

Start lördag 11/1 kl 09:30!

Pris: 1995:-

Anmälan

OBS! Stabilisera Challenge med start 11/1 är fullbelagd men du kan skicka in en anmälan om du vill ha en reservplats.

  • Stabilisera wellness studio AB samlar in och sparar information för att kunna administrera beställningar och skapa konton i vårt bokningssystem. Informationen sprids inte vidare och du kan när som helst begära att din information raderas.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Gustav Olausson

Gustav är högskoleutbildad hälsopedagog, yogalärare och mindfulnessinstruktör och driver sedan 2006 Stabilisera wellness studio tillsammans med makan Linda.

Linda Olausson

Linda är legitimerad Sjukgymnast och STOTT-pilateslärare. Driver Stabilisera wellness studio tillsammans med maken Gustav. Linda drivs av att stödja individens kroppsliga resa från en kanske smärtsam och obalanserad kropp, till en smärtfri kropp i balans.