Stabilisera Challenge (5 veckor)

Stabilisera Challenge riktar sig till dig som vill ta tag i din hälsa både när det gäller träning och kost.

Vi träffas fem lördagsmorgnar kl 09:30 för 60 min funktionell styrketräning i mindre grupp. Inför starten får du fylla i ett frågeformulär så att vi kan anpassa både träning och kost utifrån dina förutsättningar.

Vid uppstartsmötet får du veckomenyer med ren och naturlig mat att följa under 5 veckor och vid andra tillfället får du en kostföreläsning på 60 min i anslutning till träningen. Under de 5 veckorna har du fri tillgång till vårt gym och ett individuellt anpassat träningsprogram att följa. Vid sista tillfället ger vi dig råd och tips på hur du ska fortsätta din kickstartade resa mot en bättre hälsa.

Stabilisera Challenge är framtaget och leds av Gustav Olausson, hälsopedagog och Linda Olausson, sjukgymnast. Kostföreläsningen leds av Maria Särén, kostrådgivare.

Start lördag 21/9 kl 09:30!

Pris: 1995:-

Denna omgång av Stabilisera Challenge är fullbokad. Maila oss på info@stabilisera.se om du är intresserad av kommande omgångar av Stabilisera Challenge.

Gustav Olausson

Gustav är högskoleutbildad hälsopedagog, yogalärare och mindfulnessinstruktör och driver sedan 2006 Stabilisera wellness studio tillsammans med makan Linda.

Linda Olausson

Linda är legitimerad Sjukgymnast och STOTT-pilateslärare. Driver Stabilisera wellness studio tillsammans med maken Gustav. Linda drivs av att stödja individens kroppsliga resa från en kanske smärtsam och obalanserad kropp, till en smärtfri kropp i balans.

Maria Särén

Maria är utbildad inom funktionsmedicin, diplomerad kostrådgivare, och certifierad ICF coach.