Bli medlem

Här blir du medlem eller förlänger ditt befintliga medlemskap.

Anmälan

Våra medlemskap

Guld
Med ett guldmedlemskap tränar du så mycket gruppträning och gym som du vill och du kan även välja att få en garanterad plats på en viss klass varje vecka. Guldmedlemmar får även 10% rabatt på behandlingar. Guldmedlemskapet har 6 månaders bindningstid och 2 månaders uppsägningstid. Du kan pausa ditt medlemskap vid ett tillfälle per år under max en månad. För pausning utöver detta krävs läkarintyg. Åldersgränsen i gymmet är 20 år.

Gruppträning
Med ett grupptränings-medlemskap tränar du så mycket gruppträning och online-klasser som du vill och du kan även välja att få en garanterad plats på en viss klass varje vecka. Du kan välja att vara medlem under en termin eller ett år. I årsmedlemskapet ingår även klasser under julveckorna och sommaren.

Gym
Som Gymmedlem tränar du fritt i gymmet mellan 05-23 varje dag. Gymmedlemskapet har 2 månaders uppsägningstid. Du kan pausa ditt medlemskap vid ett tillfälle per år under max en månad. För pausning utöver detta krävs läkarintyg. Åldersgräns 20 år.

Kursmedlem
Det bästa sättet att börja träna hos oss är att gå våra grundkurser, Pilates basic och Yoga basic. Kurserna är på 8 gånger och om du avbokar en lektion i kursen kan du ta igen den genom att gå på en annan valfri klass på vårt schema.

Klippkort
Med ett klippkort bokar du själv dina klasser via vårt bokningssystem. Klippen gäller endast gruppträning. Våra klipp har obegränsad giltighetstid så du kan träna helt i din egen takt.