Behandlingar

Klassisk massage

Klassisk massage är en djup behandlande massage. Behandlingen anpassas utifrån dina behov och önskemål och kan även innehålla triggerpunktsbehandling, koppning och töjningar.

Pris:    30 min: 445:-    45 min: 595:-    60 min: 695:-

Boka tid

Face it

Upplev total avslappning med hjälp av denna ljuvliga ansiktsbehandling. Vår spa-terapeut gör en hudanalys som ligger till grund för vilka produkter som ska användas för just din hudtyp. Med hjälp av vår ekologiska hudvårdsserie från Maria Åkerberg byggs din huds försvar upp vilket ger din hy ny lyster, spänst och minskar ålderstecken. I behandlingen ingår rengöring med peeling och mask, avslappnande ansikts- och hårbottenmassage och nack- och skuldermassage.

Pris:    50 min: 695:-

Boka tid

Total body & face

Total upplevelse där hela din kropp behandlas! Vår spa-terapeut gör en hudanalys som ligger till grund för vilka produkter som ska användas för just din hudtyp. Behandlingen består av en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmask och ansiktsmassage som följs av en helkroppsmassage.

Pris:    75 min: 995:-

Boka tid

Veronica Shulte

Veronica utbildade sig till certifierad massageterapeut i Linköping 2002 och har arbetat som massör sedan dess. Hon har vidareutbildat sig inom triggerpunktsbehandling, Lotorpsmetoden, lymfriktig massage samt länd- och bäckenproblematik. Under 2013-2014 utbildade hon sig även till medicinsk massageterapeut.