Yoga basic

På klasserna i Yoga basic lär du dig de grundläggande yogaställningarna. Klassen passar dig som inte har yogat tidigare eller vill träna i ett lugnt och skönt tempo. Passar även dig som rehabiliteras efter skada. Fokus ligger på individuell korrigering i övningarna så att du får bästa kvalitet på din träning. Klassen avslutas med djupavslappning.

Om du blir gruppträningsmedlem så kan du förutom dina fasta bokningar på Yoga basic boka obegränsat med klasser via vårt bokningssystem och får tillgång till våra onlineklasser. Väljer du ett guldmedlemskap så får du även tillgång till vårt gym som är öppet 05-23 alla dagar.

Anmälan till Yoga basic, tisdagar kl 18:00-19:00

Våra medlemskap

Guld
Med ett guldmedlemskap tränar du så mycket gruppträning och gym som du vill och du kan även välja att få en garanterad plats på en viss klass varje vecka. Guldmedlemmar får även 10% rabatt på behandlingar. Guldmedlemskapet har 6 månaders bindningstid och 2 månaders uppsägningstid. Du kan pausa ditt medlemskap vid ett tillfälle per år under max en månad. För pausning utöver detta krävs läkarintyg. Åldersgränsen i gymmet är 20 år.

Gruppträning
Med ett grupptränings-medlemskap tränar du så mycket gruppträning och online-klasser som du vill och du kan även välja att få en garanterad plats på en viss klass varje vecka. Du kan välja att vara medlem under en termin eller ett år. I årsmedlemskapet ingår även klasser under julveckorna och sommaren.

Gym
Som Gymmedlem tränar du fritt i gymmet mellan 05-23 varje dag. Du kan kombinera gymmedlemskapet med ett onlinemedlemskap. Gymmedlemskapet har 2 månaders uppsägningstid. Du kan pausa ditt medlemskap vid ett tillfälle per år under max en månad. För pausning utöver detta krävs läkarintyg. Åldersgräns 20 år.

Online
Med ett onlinemedlemskap kan du träna hemma via våra onlineklasser.

Klippkort
Med ett klippkort bokar du själv dina klasser via vårt bokningssystem. Klippen gäller endast gruppträning. Våra klipp har obegränsad giltighetstid så du kan träna helt i din egen takt.