Kostrådgivning

Känner du av trötthet, värk, stress eller har du hormonella problem? I samarbete med Maria Särén och Matstarkt erbjuder vi personlig kostrådgivning och testbaserad kostrådgivning.

Kostrådgivning

Under en timme går vi igenom vad du vill förbättra/förändra. Vi pratar om hur du mår i kroppen men också hur ditt liv ser ut och hur det påverkar din situation idag. Därefter får du ett kostprogram med rekommendationer anpassat efter dina behov som du kan följa på egen hand efter mötet. Du kommer också att få tips på provtagning om du önskar gå vidare. Om du redan har fått provsvar så ta gärna med dem till rådgivningen.

Pris:    60 min: 1 200:-

Boka tid

Maria Särén

Maria är ingenjör, utbildad inom funktionsmedicin, diplomerad kostrådgivare, och certifierad ICF coach.

Kostrådgivning Stenkoll

Inkluderar 45 + 30 min rådgivning  (2 tillfällen) samt provtagning

Under det första samtalet går vi igenom vad du vill förbättra/förändra. Vi pratar om hur du mår i kroppen men också hur ditt liv ser ut och hur det påverkar din situation idag. Därefter får du göra provtagning. Utifrån din livssituation, dina symptom och dina provsvar får du sedan ett kostprogram med rekommendationer anpassat efter dina behov. Du kommer att få all den information som du behöver i form av recept, inköpslistor, vad som är bra att ha hemma, information och kunskap till hur du tar reda på hur just du ska äta för att må som allra bäst. Vi har ett uppföljningssamtal efter ca en månad och däremellan får du pepp och stöttning via mail.

Jag lyssnar, peppar och kommer med tips och råd för hjälpa dig att må så bra som möjligt.

Pris:    4 990:-

Beställ